HAR DU EN SALONG I DAG, ER LEI AV Å STÅ ALENE MED ANSVAR FOR DRIFT, ØKONOMI, REKRUTTERING, OG ØNSKER DEG EN PARTNER?

 

ER DU FRISØR, OG HAR LYST TIL Å STARTE DIN EGEN SALONG, MEN ØNSKER EN PARTNER?

 

Har du lyst til å høre mere om hvordan du kan bli en H2 PARTNER og hvordan din salong kan bli en H2 PARTNER salong?
 

MERKEVAREN
H2 er en ledende merkevare innen hår og er spesialister innen klipp og farge! Målet vårt er alltid å gi våre kunder – «det lille ekstra». Ikke bare i form av behandlinger, tips og trender innen hår, men også som enkeltindivid. Hos H2 blir du alltid tatt imot av dedikerte og flinke fagfolk.

H2 er et symbol for kvalitet og kreativitet. Frisørene våre får utstråle sin egen identitet og personlighet. Det er viktig for oss. Vår erfaring er at de flinkeste frisørene er de som har fått utvikle seg i en faglig og kreativ retning som er i henhold til sin egen stil, interesse og image. Dette gjenspeiler seg i mangfoldet av våre kunder. Hos oss får du topp moderne kvalitetsklipper og farge.
 

HISTORIKK
Da H2`s grunder kom hjem fra London etter endt frisørutdannelse på Allan International og Vidal Sassoon i 1986 startet en reise innen hår som brakte han over hele verden, i kombinasjon med etablering av frisørsalonger i Trondheim og som første fra skandinavia som åpnet frisørsalong i London i 2001. Vi åpnet den første H2 Frisørsalongen i 1999. Siden den gang har vi konstant fornyet oss og stadig etablert nye og spennende frisørsalonger..

STØTTE
Når vi har slått fast at du passer perfekt for oss og omvendt, drar H2 PARTNER salonger fordel av en omfattende støttepakke.

ETABLERING
Vårt dedikerte partnerteam vil veilede deg gjennom å finne den beste beliggenheten, forhandlinger om en leieavtale, forretningsplan, lån og juridisk fullføring om behov. Det samme gjelder om du har en eksisterende salong som ønsker å bli en H2 PARTNER salong.

REKRUTERING
Vårt dedikerte H2 Human Resources-team lager planen for rekruttering og utvelgelse, intervjuteknikker, konsephåndbok og retningslinjer og stillingsbeskrivelser.

UTDANNING
Med en filosofi om motivasjon og inspirasjon, blir vårt H2 utdanningsprogram sett på som grunnleggende for merkevaren H2 sin suksess.

SKOLE
Vi har utviklet et konsept som gjør at salonger rundt i Norge kan ta inn elever direkte i salong, hvor vi tilbyr opplæring for frisører uten frisørskole!

AKADEMI
Vårt sterke utdanningsnettverk omfatter vårt digitale www.h2academy.no som gir den enkelte salong mulighet til å bygge en sterk kvalitets kultur innad i salongen. Vi har vårt eget opplæringsteam og kan tilby endeløs kreativ og forretningsmessig utdanning for deg og din H2 PARTNER salongs pågående utvikling.

SALONGDESIGN
Vårt svært talentfulle designteam har mange års erfaring med å lage banebrytende, skreddersydde salonger for H2 og vil veilede deg fra planlegging til ferdigstillelse. Det samme gjelder for eksisterende salonger som konverteres til H2 konseptet.

DRIFTSTEAM
Teamets mål er å fullt ut støtte hver H2 PARTNER og deres virksomhet, og skape den perfekte salongen på hvert sted. Det gjelder både etablering av ny salong, samt evt oppgradering av eksisterende salong.

ØKONOMISTYRING
Vi har et team med regnskapsførere for å støtte, utvikle og utvide hver virksomhet.

SALONGSYSTEM
Vi tilbyr et fullt støttet forretningsstyringssystem bygget for å utvikle virksomheten din og holde deg tilkoblet med alle kundene dine.

MEDIESTØTTE
Med et internt medieteam drar salongene nytte av den dedikerte PR- og markedsføringsstøtten.

KONTAKT OSS