H2 er et symbol for kvalitet og kreativitet. Salongene våre har forskjellig image og uttrykk, og frisørene våre får utstråle sin egen identitet og personlighet. Det er viktig for oss. Vår erfaring er at de flinkeste frisørene er de som har fått utvikle seg i en faglig og kreativ retning som er i henhold til sin egen stil, interesse og image. Dette gjenspeiler seg i mangfoldet av våre kunder.

Vi investerer i våre ansatte både sosialt, faglig og utviklingsmessig, og ønsker deg velkommen til oss!


UTVIKLING
Vi tilbyr kreativ faglig oppdatering gjennom vårt H2 Academy, hvor vi også har eget opplæringskonsept for lærlinger. Inspirasjon gjennom streaming og internasjonale aktører gjør at vi holder oss faglig oppdatert.

KARRIERE
Hos H2 kan du ha en flott karriere! Du kan avansere fra assistent til junior stylist, stylist, creative&colour director. Mange av våre medarbeidere og ledere startet i sin tid som lærling hos H2. Vi har medarbeidere som har vært med oss i over 30 år, og vi er stolte over at en av våre frisører nylig ble delvis pensjonist i en alder av 65 år, og jobber fortsatt delvis med sine kunder.

LØNN
For den rette medarbeideren som ønsker å stå på er det mulig til å tjene veldig godt.
Vi har som minimum tariff lønn, men har provisjonsordninger som gjør at man kan tjene mye mer enn det.

ARBEIDSMILJØ
I H2 er vi opptatt av mangfold, samhørighet og felleskap. Alder er bare et tall, og vi er like opptatt av at våre unge medarbeidere skal føle seg inkludert, som våre senior medarbeidere  skal kunne bidra i felleskapet med sin erfaring.

  • VI ER LOKALE & INTERNASJONALE
  • Med våre 7 salonger i Trondheim er vi ledende på hår i Midt Norge. Vi ønsker å jobbe lokalt, men tenke internasjonalt.
  • Gjennom våre live-streaming-kurs er vi globale og treffer frisører over hele verden.

 

Her finner du en oversikt over ledige stillinger i H2. Klikk på stillingstittelen for å lese mer om jobben og for å søke.

[job-postings]
H2 - Alle salonger
Lærling
7011 Trondheim
H2 - Alle salonger
Fulltid
7011 Trondheim