BESTILL TIME 941 17 972

ÅPNINGSTIDER:

Etter avtale.

INNHERREDSVEIEN 10, 7042 TRONDHEIM

Jeremy Davies-Barbala har over 30 års erfaring fra hårbransjen, med lang fartstid som kreativ leder for flere internasjonalt ledende selskaper. Han var Senior Creative Director for Vidal Sassoon i en årrekke, og ledet klippeutdanningen på deres akademier i London og Los Angeles fram til 2014.

Jeremy’s tidligere stamkunder inkluderer den ikoniske motedesigneren og «miniskjørtets mor», Mary Quant, Hollywood-kultskuespiller Rose McGowan og motelegenden Isabella Blow, Alexander McQueens, Muse og direktør for livsstilsmagasinet Tatler. Som en av de ledende kursholdere innen hårbransjen har Jeremy delt sin kunnskap med frisører over hele verden, fra skandinavia til Sydney, Tokyo til New York, og har opparbeidet seg et rykte i bransjen for sin innovative klippeteknikk og kreative visjon.

Som Creative Director for H2 og H2 Creative Team,  tar Jeremy imot kunder i H2 Academy i Innherredsvegen 10 etter personlige avtale. For timebestilling send sms/ring 941 17 972, eller send en mail på jeremy@h2.no


AVBESTILLINGER

Avbestillinger må skje senest dagen før avtalt time, hvis ikke blir det belastet et avbestillingsgebyr på kr 400.

REKLAMASJON

Om du som kunde ikke skulle være fornøyd med behandlingen, så setter vi stor pris på om du gir oss beskjed om dette så raskt som mulig, og senets innen 14 dager! Etter det bortfaller reklamasjonsretten. Vi ønsker derfor å få avklart en reklamasjon så raskt som mulig og innen rimelig tid.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, og ønsker da  å rette opp det faglige arbeidet. Det forutsetter at man ikke har prøvd å rette det opp selv eller hos en annen salong. Da bortfaller dessverre reklamasjonsretten.