H2 er en ledende hår- og hudpleiekjede i Trondheim. Vi har 14 salonger og klinikker, og tilbyr et bredt spekter av behandlinger.

Målet vårt er alltid å gi dere – våre kunder – «det lille ekstra». Ikke bare i form av behandlinger, tips og trender innen hår, skjønnhet og velvære, men også som enkeltindivid. Hos H2 blir du alltid tatt imot av dedikerte og flinke fagfolk.

H2 er et symbol for kvalitet og kreativitet. Salongene våre har forskjellig image og uttrykk, og frisørene våre får fritt utstråle sin egen identitet og personlighet. Det er viktig for oss. Vår erfaring er at de flinkeste frisørene er de som har fått utvikle seg i en faglig og kreativ retning som er i henhold til sin egen stil, interesse og image. Dette gjenspeiler seg i mangfoldet av våre kunder. Hos oss får du topp moderne kvalitetsklipper.

Pris = nivå

Frisørene våre differensieres på fire nivåer: 

  • H2 Junior Frisør er gjerne unge og motebevisste Frisører under utdanning, og kan tilby enkle og gode kvalitetsklipper til en hyggelig pris. De utfører farvebehandlinger til 20% rabatt.
  • H2 Frisør har gjennomført H2 sitt omfattende interne kurs- og opplæringssystem, så her er du garantert i trygge hender.
  • H2 Senior Frisør er våre mest erfarne og profilerte frisører. Mange av dem deltar på fotostyling og holder kurs både i Norge og i utlandet. Hvert år reiser de på spesialundervisning i London. Der møtes noen av Europas beste frisører for faglig oppdatering og inspirasjon.
  • H2 Premium Frisør finnes kun på noen utvalgte H2-salonger. De er våre aller dyktigste frisører og er i en elitedivisjon – både faglig og kundemessig. De reiser ofte til og fra London, slik at de til enhver tid kan holde seg selv og H2 100% oppdatert på de siste moter og trender innen hår.

Kort historikk

Vi åpnet den første H2 Frisørsalongen i 1983, og den første Hudklinikken i 1986. Siden den gang har vi konstant fornyet oss og stadig etablert nye og spennende frisør- og hudpleieklinikker.

I dag har H2 frisørsalonger i Dronningens gate, Nordre gate, Byhaven, Thomas Angells gate, Grilstad Marina, Solsiden, City Lade og Sirkus Shopping.

Vi har også en salong for menn på Mercursenteret, H2Barber&Sons.

Våre hudpleieklinikker finner du i Thomas Angells gate , Byhaven, City Lade og Sirkus Shopping.