H2 er en ledende merkevare innen hår i Trondheim. Vi har 7 salonger og er spesialister innen cut+colour.

Målet vårt er alltid å gi dere – våre kunder – «det lille ekstra». Ikke bare i form av behandlinger, tips og trender innen hår, men også som enkeltindivid. Hos H2 blir du alltid tatt imot av dedikerte og flinke fagfolk.

H2 er et symbol for kvalitet og kreativitet. Frisørene våre får utstråle sin egen identitet og personlighet. Det er viktig for oss. Vår erfaring er at de flinkeste frisørene er de som har fått utvikle seg i en faglig og kreativ retning som er i henhold til sin egen stil, interesse og image. Dette gjenspeiler seg i mangfoldet av våre kunder. Hos oss får du topp moderne kvalitetsklipper og farge.

Pris = nivå

Frisørene våre differensieres på 4 nivåer:

    • H2 Senior Stylist er våre mest erfarne og profilerte frisører. Mange av dem deltar på fotostyling og holder kurs både i Norge og i utlandet. Hvert år reiser de på spesialundervisning i London. Der møtes noen av Europas beste frisører for faglig oppdatering og inspirasjon.
    • H2 Stylist har gjennomført H2 sitt omfattende interne kurs- og opplæringssystem, så her er du garantert i trygge hender.
    • H2 Junior Stylist er gjerne unge og motebevisste Frisører som er i sitt siste år under utdanning før de tar fagbrev, og kan tilby enkle og gode kvalitetsklipper til en hyggelig pris. De utfører farvebehandlinger til 20% rabatt.
    • H2 Junior har gjennomført frisørskole,  og vil de første årene i H2 utføre behandlinger til reduserte priser. De er gjerne unge og motebevisste. De utfører farvebehandlinger  til 50% rabatt.
    • STUDENTER: 15% rabatt på alle behandlinger ved fremvisning av studentbevis

 

 

 

Kort historikk

Vi åpnet den første H2 Frisørsalongen i 1983. Siden den gang har vi konstant fornyet oss og stadig etablert nye og spennende frisørsalonger.

I dag har H2 frisørsalonger i Dronningens gate, Nordre gate, Byhaven, Thomas Angells gate, Grilstad Marina, Solsiden og City Lade.

Tredje generasjon: Sander og Iben Ofstad